Cautare

4424 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.78 secunde)
Functia de secretar general al partidului este disputata de cinci persoane, cele mai cunoscute fiind Miron Mitrea, fost ministru al transporturilor, Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si cercetarii, si Vasile Gherasim, primar de sector in Bucuresti.
Astfel se explica ca, dupa ce grupul de la Arad (Falca - Seculici - Blejnar) l-a promovat ministru al Administratiei si Internelor pe Traian Igas, Ioan Dascalu a fost promovat prim-adjunct al acestuia, cu rang de secretar de stat (sef al Departamentului de Siguranta si Ordine Publica din MAI), Teofil Parasca a fost promovat loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare si apoi sef interimar al Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu, Nicolae Batran a fost promovat sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, iar Pavel Halmagean a fost promovat sef al Serviciului de filaj din Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
Orice mutare a premierului (prin Ministrul Justitiei) in aceasta directie este contraproductiva, putand fi lesne interpretata, indiferent de intentiile pe care le are (asta in cazul, putin probabil, ca nu s-a batut palma in spatele cortinei pentru un ministru al justitiei "neutru" care sa continue linia trasata pana acum, ca un troc pentru numirea sa).
Primul-ministru Victor Ponta a anuntat, astazi, ca ii va inainta presedintelui Traian Basescu, conform Constitutiei, numirile in functiile de ministru al Educatiei - Ecaterina Andronescu si ministru al Culturii - Puiu Hasotti, informeaza Agerpres.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
Aflat la masa, Regele a primit doua telefoane succesive din Bucuresti, de la Dimitrie Negel, maresalul Palatului, care ii comunica ca Primul-ministru Petru Groza doreste neaparat o audienta a doua zi dimineata, la ora 10, la Palatul Elisabeta, pentru a discuta o chestiune de familie (pe atunci, Palatul Elisabeta din Parcul Herastrau, locuinta matusii Regelui, era folosit ca singura resedinta regala disponibila in Bucuresti, Palatul Regal din Calea Victoriei fiind inca grav avariat de bombardamentele germane din 24 august 1944, iar Casa Noua fiind complet distrusa de aceleasi bombardamente).
Ieri, el a tinut sa-i avertizeze pe ziaristii care insistau asupra acestui subiect ca remanierea guvernamentala este una dintre prerogativele primului-ministru si ca atunci cand va considera ca este necesara o va anunta personal.
Potrivit raportului, Energy Holding, firma in spatele careia se spune ca s-ar afla fostul ministru al economiei, Dan Ioan Popescu, a platit 62 de milioane de dolari pentru o cantitate de energie care la pretul mediu practicat de Electrica ar fi valorat 147 de milioane de dolari.
care il critica pe primul-ministru pentru nerealizarile guvernului, desi controleaza cabinetul in proportie de 90 la suta. ... "Principalul responsabil de activitatea guvernului este Traian Basescu, pentru ca primul-ministru nu are nici un control asupra ministrilor. Nici un ministru nu a fost numit fara avizul lui Basescu.
care il critica pe primul-ministru pentru nerealizarile guvernului, desi controleaza cabinetul in proportie de 90 la suta. ... "Principalul responsabil de activitatea guvernului este Traian Basescu, pentru ca primul-ministru nu are nici un control asupra ministrilor. Nici un ministru nu a fost numit fara avizul lui Basescu.
Fostul ministru Gheorghe Dobre, total dezinteresat de soarta falezelor din Eforie Rep.: ... Pentru ca atunci cand era Gheorghe Dobre ministru, acesta s-a aratat total dezinteresat cand a venit la fata locului. ... Ati aminitit de fostul ministru Dobre.
Decizia premierului Tariceanu de a renunta la demisie si de a cere sprijinul Parlamentului in probleme precum inundatiile, integrarea europeana, reforma justitiei, a dat nastere unor discutii aprinse in rindul celor ce formeaza coalitia de guvernare Dupa ce timp de o saptamina si-a tot anuntat demisia, primul ministru s-a prezentat in fata Camerelor reunite pentru a da asigurari ca singura sa grija este integrarea Romaniei in structurile europene.
prima (considerata „de compromis” de catre autorul ei, Gheorghe Stefan) consta in preluarea de catre Stolojan a conducerii guvernului si pastrarea lui Tariceanu in fruntea PNL-ului, iar a doua ramanerea actualului premier la carma Executivului si cooptarea lui Stolojan in cabinet pe post de ministru al Finantelor (autor Catalin Micula).
Ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si democrati, declansata prin renuntarea primului-ministru la demisia care facea posibila demararea anticipatelor, devine iremediabila, democratii avertizandu-l public pe seful Guvernului ca PD nu e anexa acestuia.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Desi mai sunt doar cateva zile pana cand vom afla cum va sta viitoarul nostru in ceea ce priveste regimul fiscal gandit de noul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, partidele aflate la putere nu au reusit inca sa ajunga la un consens in aceasta privinta.
Ei si-au desemnat ieri participantii la intalnirea cu primul-ministru, convocata pe teme de integrare europeana. ... Alaturi de conducerea partidului, este prezent si Vasile Puscas, fostul ministru delegat la Ministerul Integrarii Europene, in calitate de expert pe tematica anuntata de Tariceanu.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
google-analytics.com